Over ons

Bijzondere kijk op tuinmeubelen

Ghequiere outdoor concepts is meer dan een speciaalzaak in outdoor meubelen.  Al meer dan 30 jaar zijn Xavier Ghequiere en Els Capiau de drijvende kracht hierachter.
 
Zij verzamelen het summum van de Belgische en Italiaanse outdoor collecties.
Duurzaam, tijdloos en onderhoudsvriendelijk, maar vaak ook verrassend en gedurfd.  Xavier en Els houden eraan om tijdens hun jaarlijkse meubelbeurzen in Milaan, Parijs en Keulen nieuwe meubeltrends te spotten.  Die tonen ze met veel enthousiasme in hun ruime showroom in Aalbeke – kortijk waar ze u op een gastvrije manier ontvangen.  
 
Al naargelang uw stijl of idee, denken zij graag met u mee om tot het beste resultaat te komen.  Dat kan gaan van de aankoop van een buitentafel met stoelen, een lounge,
maar evengoed werken zij desgewenst uw project volledig uit. 
 
Geruggesteund door jarenlange ervaring en persoonlijke drive, maken wij van elk project groot of klein een prachtig eindresultaat.
 

 

 

Advies tuinmeubilair
Ghequiere tuinmeubelen is trotse verdeler van Royal Botania, Manutti, Varaschin, Umbrosa, Talenti, Unopiu en vele andere outdoortrésors.  Heeft u een buitenproject op de planning staan?  Dan adviseren Xavier en Els u graag. Ghequiere matcht uw wensen en woning met de juiste merken en tuinmeubilair, levert gratis aan huis en garandeert een onberispelijke naservice.

Derde generatie

Ook zoon Gilles deelt de liefde voor bijzonder, kwalitatief outdoordesign en zit sinds kort mee in de zaak.  Hij vult de jarenlange ervaring aan met een frisse kijk op buitenmeubilair.

 

Tot binnenkort in de showroom?

Plan uw bezoek en maak uw afspraak online.