Over ons

Bijzondere kijk op tuinmeubelen

Xavier Ghequiereen Els Capiau verdiepen zich al dertig jaar in outdoormeubilair. In de showroom van Ghequiere tuinmeubelen in Aalbeke verzamelen zij het summum van de Belgische en Italiaanse outdoorcollecties: duurzaam, tijdloos en onderhoudsvriendelijk, maar vaak ook verrassend en gedurfd. Xavier en Els houden ervan om tijdens de jaarlijkse meubelbeurs in Milaan, Parijs en Keulen nieuwe meubeltrends te spotten. En die showen ze u met veel plezier.

 

 

 

Advies tuinmeubilair

Ghequiere tuinmeubelen is trotse verdeler van Royal Botania, Manutti, Varaschin, Umbrosa, Talenti, Unopiuen vele andere outdoortrésors. Heeft u een buitenproject op de planning staan? Dan adviseren Xavier en Els u graag. Ghequiere matcht uw wensen en woning met de juiste merken en tuinmeubilair, levert gratis aan huis en garandeert een onberispelijke naservice.

Derde generatie
Ook zoon Gilles deelt de liefde voor bijzonder, kwalitatief outdoordesign en zit sinds kort mee in de zaak. Hij vult de jarenlange ervaring aan met een frisse kijk op buitenmeubilair en zal het zomeraanbod verbreden met bijzondere winterconcepten.

 

Tot binnenkort in de showroom?
Plan uw bezoek en maak uw afspraak online.