Jackie

Enkele jaren geleden stelde Anne Gilis op zeilvakantie vast dat elke boot in de Caraïben, groot of klein, zeil- of motorjacht, een lelijke drijvende matras in schreeuwerige kleuren voortsleepte.

Terug thuis, bleef dit haar achtervolgen en kwam ze tot een andere vaststelling; Mensen investeren in de bouw en verbouwing van prachtige huizen waar de nadruk hoe langer hoe meer ligt op “buiten leven”.  Terrassen worden overdekt en verwarmd om tot in de late uren te dineren en tuinen worden ingericht met de mooiste buitenmeubelen.

Zo jammer dat als je wil relaxen op je zwembad, de enige optie is naar een speelgoedwinkel te stappen voor een drijvend exemplaar in plastiek, dat je bovenal nog eens zelf moet opblazen … 

Verplicht zichzelf heruit te vinden, kwam zij na enkele jaren toevallig opnieuw in contact met een goede vriend, Gaëtan Bourguignon.  Hoewel hij vooral betrokken was met zijn bedrijf in meubelstoffen, was ook hij duidelijk aan een nieuwe uitdaging toe en geloofde hij sterk in het verhaal van Anne.

Samen met een gedeelde passie voor design en een duidelijk toekomstperspectief, was dit het begin van Mr Blue Sky.

“Jackie” was de naam die Mr Blue Sky aan zijn eerste creatie gaf: een knappe oplossing die de uitdaging aangaat om een elegante, mooie en perfect geconcipieerde drijvende lounger te creëren.

Ze combineert twee functies, enerzijds drijft zij op het water, anderzijds kan ze gebruikt worden als lounger op het terras naast het zwembad of op het dek van de boot.

Kort daarna, lanceerde Mr Blue Sky de “Jackie twin” die het mogelijk maakt om met 2 personen samen van de lounger te genieten.  Er werd ook een lounge platform gelanceerd dat de pool float een elegante basis aan wal biedt.

Het esthetische en praktische aspect worden hier doelbewust gecombineerd tot een perfecte match.  Men heeft keuze uit maar liefst 60 verschillende kleuren van outdoor stoffering en uit 3 kleuren gepoedercoat aluminium voor het platform.

Alles is Uv-bestendig, waterafstotend, vuil werend, behandeld tegen schimmelvorming, ademend en onderhoudsvriendelijk.  De hoes, die ook apart te verkrijgen is, kan in een handomdraai via de rits van de lounger afgehaald worden en gewassen op 40°C.